Inele pentru copii

{item_name:'Inel Aur 14K Galben 0.58 g',item_id:'PF122383',price:'181',item_category:'Inel Aur 14K Galben 0.58 g',item_list_name:'Category',item_list_id:'inel-aur-14k-galben-0.58-g',index:'2',quantity:'1'}
6 %

Inel Aur 14K Galben 0.58 g

191.00 lei
181 lei
ADAUGA IN COS
{item_name:'Inel Aur 14K Galben 0.85 g',item_id:'PF122373',price:'267',item_category:'Inel Aur 14K Galben 0.85 g',item_list_name:'Category',item_list_id:'inel-aur-14k-galben-0.85-g',index:'3',quantity:'1'}
5 %

Inel Aur 14K Galben 0.85 g

281.00 lei
267 lei
ADAUGA IN COS
Fetițele vor să fie frumoase și să aibă de mici cât mai multe bijuterii. Inelele sunt preferatele multora, iar probarea inelelor mamei este una dintre preocupările fetițelor care iubesc de mici bijuteriile. Inele pentru copii din aur, cu pietre și modele care amintesc de lumea magică a copilăriei sau de tărâmul fascinant al poveștilor sunt în trend.
Avem o varietate de modele din care să puteți alege ceea ce credeți că îi poate face plăcere micuței dumneavoastră. Alegerea poate fi complicată, mai ales dacă nu aveți idee care este mărimea potrivită, motiv pentru care vă punem la dispoziție măsurătorul de inele, atât în magazinele fizice, cât și online. Pentru că știm că fetițele cresc foarte repede, avem un sortiment larg de inele pentru copii reglabile, astfel încât bijuteriile să poată fi purtate mai mult timp.
Confecționate din aur alb, galben sau roz, cu o piatră, mai multe pietre de dimensiuni diferite sau din email viu colorat, inelele pentru copii sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, care nu produc alergii, au finisaje fine pentru a nu răni pielea micuțelor și sunt confortabile, pentru purtare îndelungată.
Drăguțe, amuzante, dar sensibile și perfect calibrate, inelele pentru copii sunt o achiziție pe placul fetițelor preocupate de modă și de rafinament. Imaginația le poate fi pusă la încercare tuturor adulților, atunci când vine vorba de achiziția unei astfel de bijuterii pentru copii.
Ocaziile pentru a oferi un astfel de cadou sunt multiple, iar funcționalitatea unora dintre modele duce micuța bijuterie la un alt nivel, pentru că poate fi purtată mai mulți ani.
Dacă mai punem la socoteală și amintirea prețioasă care apare și va fi păstrată în timp, cumpărarea unui inel pentru copii este o achiziție care se justifică. Imaginația creatorilor de inele pentru copii poate fi întrecută doar de fantezia fetițelor cochete.
Vă așteptăm să descoperiți colecțiile noastre de inele pentru copii în magazinele fizice sau online. Toate bijuteriile din aur sunt noi, au certificatul de garanție și sunt prezentate într-o cutiuță specială, astfel încât poate fi un cadou extraordinar.
Puteți face achiziția direct din magazinul fizic, achitând cash sau cu cardul sau online, în acest caz plata cu cardul sau prin ordin de plată fiind variantele acceptate. Comanda online ajunge rapid, prin curier, la destinație.
Oferim posibilitatea returnării produselor în termenul legal de 14 zile de la data în care intrați în posesia acestora. Returul se poate numai dacă produsul este în stare perfectă.
Garantăm doar plata produsului returnat, în cel mai scurt timp.
Copyright 2009 - 2023 © CreditAmanet.