Amanet diamante

Cumparam diamante la cel mai bun pret de pe piata din Romania!
Completeaza formularul pentru a primi cea mai buna oferta pentru diamantele tale!

 

amanet diamanteCreditAmanet va va plati cel mai ridicat procent posibil din valoarea evaluata a diamantelor dvs! Fie ca este vorba de pietre pretioase in sine sau incastrate in bijuterii, echipa noastra este calificata sa le evalueze si sa va ofere cel mai bun pret posibil de pe piata.

Vino in una din agentiile CreditAmanet!

Astfel, in urma expertizei pe care o vom realiza asupra diamantelor pe care doriti sa le vindeti, putem sa facilitam atat online cat si prin intermediul magazinelor noastre, tranzactii care sa va ofere banii cash de care aveti nevoie pe moment.

CRITERII DE EVALUARE

Criteriile de baza ale evaluarii diamantelor, denumite “Cei 4 C”( dupa intialele cuvintelor din limba engleza), sunt:

1. Greutate în carate
2. Culoare (color)
3. Claritate (Clarity)
4. Taietura (Cut)

Sistemul celor patru C a fost stabilit în anii ’50 de Institutul American de Pietre Pretioase (Gemological Institute of America – GIA) si este acceptat ca atare de gemologi si oameni de afaceri.

Serviciul de amanet diamante se realizeaza in baza unui contract de amanet pe o perioada de minim 5 zile si maxim 30 zile calendaristice cu posibilitatea de prelungire. Prelungirea contractului presupune achitarea comisionului aferent perioadei pastrarii bunului in cadrul agentiei CreditAmanet. Comisionul perceput este de 0.9% pe zi din valoarea imprumutata.

Exemplu: Pentru un imprumut de 1000 lei pe o perioada de 10 zile, cu un comision de 0.9%, la terminarea perioadei contractuale veti achita 90 lei comision + suma imprumutata. Adica, un total de 1090 lei.