Amanet electronice

CreditAmanet cumpara si ofera imprumuturi de tip amanet pentru electronice

Cumparam si oferim imprumuturi de tip amanet pentru o gama larga de electronice. CreditAmanet iti va plati o suma atractiva in schimbul bunurilor pentru care doresti sa obtii un imprumut in regim de amanet sau sa le vinzi. Pretul final pe care il poti obtine depinde de caracteristicile bunului, atat cele estetice, cat si cele functionale. 

Vino in una dintre agentiile CreditAmanet sau completeaza formularul de evaluare ca sa primesti o oferta:

Electronice pe care le cumparam si oferim serviciul de amanet

Telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, monitoare, smartwatch, boxe wireless, casti wireless, aparate foto DSLR, action camera/GoPro, camere video profesionale, sisteme gaming, sisteme HiFi, apple TV si altele.

Alte tipuri de obiecte

Electrocansice

Cumparam si oferim imprumuturi pentru electrocasnice precum plite electrice, cuptoare cu microunde, aspiratoare, roboti de bucatarie si multe altele.

Trotinete electrice

Cumparam si oferim imprumuturi  pentru trotinete electrice de la multe branduri si va garantam oferte avantajoase pentru acestea.

Scule si unelte electrice

CreditAmanet cumpara si ofera imprumuturi de tip amanet pentru scule electrice si unelte profesionale noi precum masini de gaurit, de insurubat, ciocane rotopercutoare si multe altele.

Ce trebuie sa stii inainte sa amanetezi electronicele

Produsele electronice pentru care vrei sa obtii un imprumut in regim de amanet sau vrei sa le vinzi trebuie sa fie in stare de functionare. Acceptam si obiecte care prezinta urme de uzura. Acceptam inclusiv telefoane mobile si tablete care sunt blocate intr-o singura retea. Daca vrei sa cumperi electonice la preturi atractive, consulta pagina noastra de vanzari electronice. 

Care este procedura de amanetare a electronicelor

Consideram clientii partenerii nostri si de aceea le oferim preturi atractive si ne asiguram ca serviciile si produsele oferite raspund cerintelor acestora.

Pretul final pe care il poti obtine depinde de caracteristicile bunului, atat cele estetice, cat si cele functionale. Astfel, pretul oferit de CrediAmanet variaza in functie de starea sa de functionare, de gradul de uzura, dar si de tehnologia pe care o foloseste.

Dupa ce cazi de acord asupra pretului propus de expertul CreditAmanet, vei semna un contract de amanet. Acesta are durata de minim 5 zile si maxim 30 de zile calendaristice, cu posibilitatea de prelungire. Prelungirea contractului presupune achitarea comisionului aferent perioadei pastrarii bunului in cadrul agentiei CreditAmanet. Comisionul poate varia intre 0% si 0.9% pe zi, in functie de promotia din agentia unde se incheie contractul.

Exemplu: Pentru un imprumut de 300 lei pe o perioada de 10 zile, cu un comision de 0.5%, la terminarea perioadei contractuale vei achita 15 lei comision + suma imprumutata, adica un total de 315 lei.

Pe toata durata contractului, clientul inca este proprietarul obiectelor electronice pe care le imprumuta in regim de amanet. Ne asiguram sa le pastram in siguranta pana la achitarea imprumutului. 

Atentie! Nu incurajam amanetarea bunurilor furate, de aceea ne rezervam dreptul sa le cerem clientilor dovada achizitiei. Avantajul este acela de a primi si un pret mai mare pentru bunurile pe care doresc sa le imprumute in regim de amanet.

Daca esti interesat, poti achizitiona un obiect din categoria Electronice de la CreditAmanet.

Vino in agentiile CreditAmanet sau completeaza formularul de evaluare!