Amanet electronice

CreditAmanet cumpara si ofera imprumuturi de tip amanet pentru electronice

Cumparam telefoane si alte electronice pentru care platim o suma atractiva, in regim de amanet sau daca le vinzi. CreditAmanet va stabili pretul pentru bunul amanetat, tinand cont de caracteristicile estetice, dar si functionale.

Vino in oricare dintre  agentiile CreditAmanet din tara sau completeaza formularul de evaluare online pentru a primi o oferta personalizata!

Tipuri de dispozitive electronice care pot fi amanetate

Cumparam telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, monitoare, smartwatch, boxe wireless, casti wireless, aparate foto DSLR, action camera/GoPro, camere video profesionale, sisteme gaming, sisteme HiFi, apple TV si altele.

Alte tipuri de obiecte supuse amanetarii

Electrocansice

Cumparam si oferim imprumuturi pentru electrocasnice precum plite electrice, cuptoare cu microunde, aspiratoare, roboti de bucatarie si multe altele.

Trotinete electrice

De asemenea, cumparam si oferim imprumuturi pentru trotinete electrice de la mai multe branduri. Garantam oferte avantajoase pentru acestea.

Scule si unelte electrice

CreditAmanet cumpara si ofera imprumuturi de tip amanet pentru scule electrice si unelte profesionale noi, precum masini de gaurit, de insurubat, ciocane rotopercutoare si multe altele.

Pretul final oferit de CreditAmanet pentru astfel de produse variaza în funcție de mai mulți factori, cum ar fi marca, modelul, vechimea dispozitivului, starea de functionare, gradul de uzura, dar si de tehnologia pe care o foloseste.

Ce trebuie sa stii inainte sa amanetezi electronicele

La CreditAmanet cumparam electronice sau oferim imprumuturi numai daca bunurile sunt in stare de functionare. Acceptam si obiecte care prezinta urme de uzura. Cumparam telefoane mobile si tablete care sunt blocate intr-o singura retea. Daca vrei sa cumperi electronice la preturi atractive, consulta pagina noastra de  vanzari electronice si alege produsele de care ai nevoie, pe care le gasesti la preturi avantajoase!

Care este procedura de amanetare a electronicelor

Pentru ca va consideram partenerii nostri, la CreditAmanet oferim preturi atractive si ne asiguram ca serviciile si produsele oferite raspund cerintelor voastre.

Pasi pentru procedura de amanetare

  1. Evaluarea bunului supus amanetului sau pe care vrei sa il vinzi - online sau in agentiile fizice. 
  2. Stabilirea pretului final de catre expertul casei de amanet.
  3. Acordul proprietarului fata de pretul propus.
  4. Semnarea contractului de amanet.
  5. Predarea bunului la amanet in schimbul sumei stabilite.

Ce trebuie sa stii

Durata contractului de amanet este de minim 5 zile si de maxim 30 de zile calendaristice, cu posibilitatea prelungirii. Acest lucru presupune achitarea comisionului aferent perioadei pastrarii bunului in cadrul agentiei CreditAmanet. Comisionul poate varia intre 0% si 0.9% pe zi, in functie de promotia din agentia unde s-a incheiat contractul.

Exemplu de calcul:

Pentru un imprumut de 300 de lei pe o perioada de 10 zile, cu un comision de 0.5%, la terminarea perioadei contractuale vei achita 15 lei comision + suma imprumutata, adica un total de 315 lei.

Pe toata durata contractului esti inca proprietarul produsului pe care l-ai imprumutat in regim de amanet. Iti garantam ca pastram bunul tau in siguranta pana la achitarea sumei integrale. 

Atentie!

Nu incurajam amanetarea bunurilor furate, de aceea ne rezervam dreptul sa cerem dovada achizitiei, chiar si atunci cand cumparam telefoane de la tine. Avantajul este acela ca poti primi un pret si mai mare pentru produsele pe care doresti sa le imprumuti in regim de amanet, inclusiv daca optezi pentru amanetarea aurului!

Cumparam si iti oferim imprumuturi de tip amanet pentru o gama larga de electronice! Vino in agentiile CreditAmanet sau completeaza formularul de evaluare online!

Vino in agentiile CreditAmanet sau completeaza formularul de evaluare!