Termeni si conditii

SC DIGITAL SALE SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate pozele afisate in pagina principala si in listele fiecarei categorii sunt generice. Pozele reale ale produselor se regasesc in pagina de detalii a fiecarui produs individual.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Preturile pentru amanet aur si argint sunt afisate cu scazamant.

Toate informatiile continute sunt proprietate a companiei SC DIGITAL SALE SRL. Compania se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe site, privind evolutia si starea comenzilor, in evaluarea produselor si serviciilor oferite precum si in prelucrarea datelor sau in vederea administrarii bazei de clienti. SC DIGITAL SALE SRL poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale in baza inregistrarii legale la A. N. S. P. D. C. P sub numarul 27089.

SC DIGITAL SALE SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul, se pot dezabona printr-o cerere expresa.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul , va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

SC DIGITAL SALE SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Pentru orice nelamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa suport@creditamanet.ro