Inele de logodna cu diamante

Ne pare rau, dar nu avem produse in aceasta categorie momentan.
Inele de logodnă cu diamante sunt cu adevărat spectaculoase. Oferirea unui inel de logodnă cu diamant coincide cu cererea în căsătorie. Această bijuterie înseamnă trecerea într-o altă etapă a vieții de cuplu, oficializarea relației și apropierea marelui eveniment.
Găsirea inelului de logodnă cu diamante potrivit pentru acest eveniment unic se poate dovedi complicată. Cu atenție, un pic de documentare și puțin ajutor de la apropiații viitoarei mirese, puteți identifica inelul ideal. Cercul perfect trebuie să aibă o piatră, iar dacă optați pentru un diamant, atunci frumusețea bijuteriei și rafinamentul ei vor spori. Inelul clasic de logodnă are o singură piatră, adică un diamant situat central, ancorat în montură, cu gheare pentru susținerea pietrei. În ultimii ani, inelul de logodnă cu diamant poate să aibă în lateral sau în jurul diamantului, de o frumusețe inegalabilă, și alte pietre prețioase, de dimensiuni mai mici. Totul ține de gusturile și de personalitatea celei care îl va purta.
Important este ca alegerea modelului să coincidă cu mărimea potrivită degetului inelar de la mâna stângă, pe care de obicei femeile păstrează inelul de logodnă. Mâinile au mărimi diferite, iar degetele de la mâna stângă au altă grosime față de cele de la mâna dreaptă.
Inelul de logodnă cu diamant va fi purtat de regulă pe același deget cu verigheta și în cele mai multe cazuri, nu va fi scos de la mână seara. Dacă jumătatea dumneavoastră se numără printre aceste femei, este de preferat să vă îndreptați către un model care se poate asorta la cât mai multe ținute.
Pentru doamnele sofisticate sau cele cu gusturi excentrice aveți ocazia să regăsiți în oferta noastră câteva modele din care să alegeți varianta ideală. Cu aur alb, aur galben, sau platină, în combinație cu diamante în culoarea dorită nu puteți da greș. Indiferent de buget, cu siguranță puteți descoperi ceea ce aveți nevoie pentru un moment unic, de neuitat.
Noi vă ajutăm și online să alegeți mărimea potrivită, cu ajutorul măsurătorului de inele existent pe site, dacă nu sunteți sigur asupra acestui aspect.
Vă punem la dispoziție bijuteriile din aur noi, creații celebre și atent finisate de specialiștii bijuteriilor. Puteți achiziționa orice model din magazinele fizice sau din cel online. Achitați cash, cu cardul bancar sau prin ordin de plată. Comanda online va ajunge în scurt timp prin curier. Ambalăm gratuit bijuteria, care vine într-o cutie de lux, pregătită să fie oferită.
Termenul de garanție pentru produsele noastre este de 30 de zile calendaristice. Aveți posibilitatea de a returna bijuteriile, conform legii, în termen de 14 zile de la data la care ajung la destinație. Returul se poate face doar în situația în care produsul este în aceeași stare în care a fost livrat. Vom returna contravaloarea lui, în cel mai scurt timp, fără a plăti însă cheltuielile de transport.
Copyright 2009 - 2022 © CreditAmanet.