Despre CreditAmanet

Compania noastra se afla in topul firmelor din domeniu la nivel de tara si detine o experienta de 14 ani pe piata de profil. Ne desfasuram cu succes, la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism, activitatile de amanet, comert si schimb valutar, in 26 de agentii aflate in mall-uri si centre comerciale.


De ce sa lucrezi in agentiile noastre?

Noi, oamenii din CreditAmanet, suntem ingredientul de succes al companiei noastre. Suntem o comunitate de peste 130 angajați, o echipa cu oameni curajosi si talentati, care produce rezultate importante in fiecare zi.
Te vom primi cu drag intr-o echipa in care vei fi motivat sa reusesti, sa evoluezi si sa faci diferenta.
Mediul de lucru dinamic, strategiile curajoase si entuziasmul ideilor inovative te vor insoti in toata aceasta calatorie alaturi de noi.
In CreditAmanet te poti dezvolta profesional si personal, iar in timp poti evolua spre o cariera de succes. Nu ai nevoie de experienta, ci trebuie doar sa iti doresti sa inveti.
Vei comunica cu oameni diferiti, cu pareri si convingeri diferite, care te vor provoca si te vor ajuta sa capeti mai multa incredere in tine. Trebuie doar sa te lasi provocat si vei fi uimit de ceea ce poti sa faci.
Suntem impreuna atunci cand conteaza, atat in relatia cu clientii cat si cu colegii nostri, oferind suport permanent si training de specialitate constant. Lucram cu placere pentru ca ne si distram in timp ce ne desfasuram activitatea, comunicam cu cei din jur, glumim si ne pastram zambetul pe buze, in timp ce ramanem orientati catre atingerea rezultatelor si acoperirea nevoilor clientilor nostri.
Vom fi pentru tine prieteni, mentori si o echipa cat mai deschisa, gata sa iti ofere sprijin, pentru ca ne plac lucrurile bine facute, finalizate cu responsabilitate si cu gandul la ceilalti.
Iti oferim un echilibru intre viata profesionala si cea personala. Lucrezi doar 15 zile pe luna, iar agentia unde iti vei desfasura activitatea va fi in proximitatea casei tale.
Hai si tu in echipa CreditAmanet!

Copyright 2009 - 2024 © CreditAmanet.