Cercei cu diamante

Cercei cu diamante Aur 18K 2.6g

3300 lei
ADAUGA IN COS

Cercei cu diamante Aur 18K 8.25g

3450 lei
ADAUGA IN COS

Cercei cu diamante Aur 18K 1.48g

5500 lei
ADAUGA IN COS

Cercei cu diamante Aur 18K 11.86g

5450 lei
ADAUGA IN COS

Cercei cu diamante Aur 18K 2.11g

15500 lei
ADAUGA IN COS

Cercei cu diamante Aur 14K 0.91g

3500 lei
ADAUGA IN COS

Cercei cu diamante Aur 18K 2g

1050 lei
ADAUGA IN COS

Cercei cu diamante Aur 18K 7.36g

5600 lei
ADAUGA IN COS
Bijuteriile cu diamante sunt exclusiviste și distinse. O pereche de cercei cu diamante sunt un accesoriu pe care orice femeie trebuie să îl dețină în caseta cu bijuterii, pentru ocazii speciale din zi sau noapte. Pietrele strălucitoare, chiar și de mici dimensiuni, prinse într-o montură delicată, executată impecabil, vor adăuga eleganță unei ținute bine alese.
Cerceii cu diamante sunt cadouri excelente pentru orice femeie, o bijuterie frumoasă, ce poate fi utilă la ocazii speciale și nu numai. Forma și mărimea pietrei cerceilor cu diamant sunt reprezentative pentru momentul zilei și evenimentul la care doamnele și domnișoarele aleg să îi poarte.
O pereche de cercei cu diamante pot fi accesoriul perfect pe timpul zilei, pentru a scoate în evidență o ținută office. La fel de bine, cerceii cu diamante merg de minune și la vestimentația unei femei care participă la un eveniment special de zi, la o sală de festivități sau la un workshop în cadrul unei universități.
O pereche de cercei cu diamante sunt un must-have pentru mireasă, în ziua marelui eveniment, alături de un colier și o brățară asortate.
Cerceii cu diamante în formă de inimă se potrivesc cu inelele de logodnă și pandantivele montate cu diamante inimă, perfecte pentru ziua căsătoriei.
Cerceii cu diamante se potrivesc și femeilor cu un stil excentric și un look rebel, ieșit din tipare. Acestea au posibilitatea să asocieze cercei cu diamante, ținutelor deosebite, chiar dacă poartă mai multe perechi pe o singură ureche.
Cerceii noștri cu diamante sunt de diferite dimensiuni, iar compatibilitățile între modele pot surprinde plăcut până și cele mai pretențioase persoane.
Cerceii cu diamante, într-o varietate de modele, disponibili și online, sunt confecționați din aur alb sau galben, au închizătoare standard, fluturaș sau cu șurub. Vă așteptăm să achiziționați orice model vă este pe plac, atât în magazinele fizice, cât și online. Acceptăm plata cash, cu cardul bancar sau prin ordin de plată. Comanda online va fi onorată prin curier, în scurt timp.
Termenul de garanție pentru produsele noastre este de 30 de zile calendaristice. Puteți returna produsele care nu sunt pe placul dumneavoastră, conform legii, în termen de 14 zile de la intrarea în posesia fizică a lor. Returnarea se face pe propria cheltuială, cu mențiunea că produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Ne obligăm să returnăm doar contravaloarea acestuia, în cel mai scurt timp.
Copyright 2009 - 2022 © CreditAmanet.