Cum evaluam obiectele

5641651652Cum evaluam obiectele2Folosim toate instrumentele de cercetare pe care le avem la dispozitie pentru a stabili valoarea unui articol si a va oferi suma cea mai mare de bani pe care o putem oferi. Acest proces de evaluare variaza in functie de tipul de articol — de exemplu, bijuteriile sunt evaluate diferit fata de un LCD TV — dar fiecare evaluare este facuta cu intentia de a va oferi banii de care aveti nevoie.

 

CAT MERITA AUTENTIFICAREA AURULUI SI A DIAMANTELOR

Atunci cand bijuteriile sunt garantii colaterale, personalul nostru instruit profesionist va autentifica metalul pretios si diamantele care orneaza piesa. Va vom cere intotdeauna permisiunea inainte de a testa articolul dvs. inainte de a incepe procesul de autentificare care include inspectarea vizuala folosind o lupa de bijutier, cantarirea articolului, dimensionarea (stabilirea greutatii in carate) oricaror diamante si notand taietura/culoarea/claritatea fiecaruia — puteti cunoaste acest proces sub numele de cei 4 C. In plus, vom testa metalul folosind un acid special care stabileste caratele aurului. Acest proces nu va deterioreaza bijuteria. Se efectueaza pentru a asigura testarea curata, astfel incat sa nu existe citiri false la articolul dvs., ceea ce ar putea reduce suma pe care v-o putem imprumuta.

TESTAREA MARFURILOR GENERALE

Atunci cand doriti sa amanetati marfuri generale — laptop-uri,TV-uri, telefoane mobile, aparate foto, etc. — vom testa fiecare articol pentru a ne asigura ca se afla in stare buna de functionare. Acest lucru include, dar nu se limiteaza la inspectarea vizuala, alimentarea articolului si pornirea acestuia, si notarea in cazul in care sunt incluse accesorii. Cu cat starea articolului dvs. este mai buna, cu atat mai multi bani va putem imprumuta. Acest lucru este adevarat pentru orice garantii colaterale.

NOU VS. FOLOSIT

Valorile imprumuturilor noastre se bazeaza pe preturile de vanzare cu amanuntul la articolele
folosite, nu pe costul articolului la momentul la care era nou. Orice garantie colaterala care ne este predata si pusa la dispozitie pentru vanzare care este folosita va fi evaluata ca atare pe platforma noastra de vanzare. Suma imprumutului pe care vi-l acordam se bazeaza pe acel pret de vanzare anticipat. Departamentul nostru intern de evaluare si cercetare analizeaza mii de articole, pentru a se asigura ca valorile imprumuturilor noastre sunt in concordanta cu pretul de piata pentru marfurile folosite.

STAREA GENERALA A ARTICOLULUI

Starea unui articol este intotdeauna luata in considerare in timpul procesului de evaluare. Daca un telefon vine cu accesorii si fara urme de uzura, iar un altul vine cu urme de zgarieturi, vom acorda un imprumut mai mare pentru telefonul care este in stare mai buna. Acest lucru este adevarat pentru orice garantii colaterale.