Schimb Valutar

Moneda Cumparare Vanzare
EUR 4.575 4.92
USD 4.1 4.55
GBP 4.7595 5.55
CHF 4.2 4.63

Curs informativ 2020-04-03 11:32:42

Toti avem nevoie la un moment dat de case de schimb valutar, fie ca plecam intr-o tara straina si vrem sa schimbam Lei in moneda tarii respective sau ca avem bani in alte monede si vrem sa ii convertim in Lei.

euro_banknotes_h150CreditAmanet iti pune la dispozitie un curs de schimb valutar corect pentru cele mai utilizate monede.

Daca ai nevoie de o casa de schimb valutar unde totul sa se desfasoare rapid, intr-un mediu profesional si in cele mai bune conditii de siguranta, casele de schimb CreditAmanet sunt solutia perfecta!

CreditAmanet, casa de schimb valutar, isi asteapta clientii in agentiile din:

Monedele prezente in schimbul valutar CreditAmanet sunt: euro (EUR), dolari (USD), lire sterline (GBP), franci elvetieni (CHF). Daca ai nevoie sa schimbi valuta precum dolarul canadian (CAD) ii poti intreba pe operatorii CreditAmanet de pe site daca valuta pe care o doresti este disponibila.

Numerele de telefon pentru fiecare sucursala CreditAmanet sunt disponbile AICI. Astfel, daca ai nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi.

*Atentie!!! NU tranzactionam monede!

CreditAmanet – Impreuna atunci cand conteaza!
moneycounter_h150Casa de schimb valutar CreditAmanet se remarca pentru calitatea si varietatea serviciilor disponibile. CreditAmanet, institutie non-bancara prezenta pe piata inca din 2008, pune la dispozitia clientilor sai, pe langa serviciile de schimb valutar, posibilitatea de transfer de bani prin intermediul Western Union, precum si ocazia de a cumpara din locatiile CreditAmanet aur pentru investitii sub diferite forme, pentru a-si proteja economiile.

Daca esti in cautarea de case de schimb valutar Bucuresti de incredere, apeleaza la serviciile CreditAmanet. Pentru orice detalii legate de cursul valutar, nu ezita sa contactezi echipa CreditAmanet!