Schimb Valutar

Moneda Cumparare Vanzare
EUR 4.575 4.92
USD 4.1 4.55
GBP 4.7595 5.55
CHF 4.2 4.63

Curs informativ 2020-04-03 11:32:42

Toti avem nevoie la un moment dat de case de schimb valutar, fie ca plecam intr-o tara straina si vrem sa schimbam Lei in moneda tarii respective sau ca avem bani in alte monede si vrem sa ii convertim in Lei.

euro_banknotes_h150CreditAmanet iti pune la dispozitie un curs valutar atractiv pentru cele mai utilizate monede.

Daca vrei sa beneficiezi de un serviciu de schimb valutar potrivit nevoilor tale, intr-un mediu profesional, casele de schimb CreditAmanet pot fi o solutie!

CreditAmanet, casa de schimb valutar, isi asteapta clientii in agentiile din:

Monedele prezente in schimbul valutar CreditAmanet sunt: euro (EUR), dolari (USD), lire sterline (GBP), franci elvetieni (CHF).

Daca ai nevoie sa schimbi valuta precum leva bulgareasca (BGN), lira turceasca (TRY) si forint maghiar (HUF), consulta operatorii CreditAmanet pentru mai multe informatii.

Numerele de telefon pentru fiecare sucursala CreditAmanet sunt disponbile AICI. Astfel, daca ai nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi.

*Atentie!!! NU tranzactionam monede!

CreditAmanet – Impreuna atunci cand conteaza!
moneycounter_h150Casa de schimb valutar CreditAmanet ofera servicii variate si se asigura ca serviciile si produsele oferite raspund cerintelor clientilor. CreditAmanet este o institutie non-bancara prezenta pe piata inca din 2008. Dincolo de serviciile de schimb valutar oferite, la CreditAmanet poti face si transfer de bani prin intermediul Western Union. Din locatiile CreditAmanet poti cumpara si aur, in functie de nevoile si planurile pe care le ai.

Daca esti in cautare de case de schimb valutar, apeleaza cu incredere la serviciile noastre. Pentru orice detalii legate de cursul valutar, nu ezita sa contactezi echipa CreditAmanet.