achizitii case de amanet

Achizitionam case de amanet

Esti detinatorul unei case de amanet pe care doresti sa o oferi spre vanzare? Te ajutam noi! Cumparam case de amanet cu tot ceea ce implica aceasta: contracte in derulare, servicii existente, datorii, in orice stadiu s-ar afla.  Apeleaza la CreditAmanet si beneficiaza de cele mai potrivite oferte.

Procesul de cumparare se realizeaza pas cu pas. Intai se efectueaza o analiza a situatiei existente, asupra modului de functionare a casei de amanet de vanzare, asupra produselor si serviciilor existente, asupra situatiei financiare si contractelor in derulare. In functie de aceste detalii, de marimea casei de amanet, de existenta filialelor (daca sunt) propunem o un pret. Acesta se negociaza impreuna cu proprietarul afacerii pana cand se ajunge la o suma asupra carora toti actorii implicati sunt de acord. 

Criterii de eligibilitate flexibile

Criteriile de eligibilitate nu sunt foarte stricte. Analizam potentialul afacerii, iar cu cat acesta este mai mare, cu atat ne vom concentra pe obtinerea celor mai bune rezultate. Experienta vasta pe care am acumulat-o in timp ne ajuta sa evaluam corect din toate punctele de vedere activitatea unei case de amanet.

Oferim servicii complete de amanetare din iulie 2009. Venim in intampinarea nevoilor clientilor cu empatie si corectitudine. Evaluam atent produsele aduse spre amanetare si propunem cele mai corecte tarife in functie de specificatiile existente. 

Ai o casa de amanet de vanzare? Completeaza formularul de mai jos si haide sa gasim o solutie convenabila pentru afacerea ta!

Copyright 2009 - 2023 © CreditAmanet.