Responsabilitate socialăÎn cei 14 ani de CreditAmanet am învățat că a fi parte din comunitate înseamnă mai mult decât a exista fizic. Implicarea activă în dezvoltarea mediului care ne adăpostește activitatea este imperioasă. De aceea am ales să investim într-un viitor mai bun în aceeași măsură în care investim în inovația din industria noastră.
La CreditAmanet, credem cu tărie că educația este fundamentală pentru comunitatea în care trăim.
Cele 26 de agenții în 14 orașe, cei peste 2 mil. clienți și peste 120 de angajați ne determină să definim amploarea impactului pe care îl putem avea asupra mediului social. Astfel, ne luăm angajamentul de a oferi cele mai bune oportunități și de a încuraja performanțele sportivilor, elevilor și studenților olimpici cu situații vulnerabile.
Inițiativele CreditAmanet constau în acțiuni de susținere și sponsorizare cu burse speciale, prin intermediul Asociaţiei Bine Pentru Oameni! Acestea completează scopul nostru de a contribui astăzi la dezvoltarea pozitivă a societății, pentru un mâine mai bun.

Aflați care sunt cauzele susținute de pe pagina de Facebook a Asociației Bine Pentru Oameni. Pentru mai multe informații click aici.

Copyright 2009 - 2022 © CreditAmanet.