Amanet ceasuri de lux 

CreditAmanet cumpara ceasuri de lux

Credem ca ceasurile de lux sunt obiecte valoroase, cu personalitate si de aceea le cumparam si le oferim o noua viata. Daca ai un ceas de lux pe care vrei sa il vinzi sau vrei sa obtii un imprumut in regim amanet, la noi gasesti oferte atractive. 

Cere o oferta pentru ceasul tau de lux completand formularul de mai jos:

Branduri de ceasuri pe care le cumparam

Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet, Breitling, Vacheron Constantin, Jaeger LeCoultre, Hublot, Omega, Cartier, Panerai, Richard Mille, Breguet, Tag Heuer, Longines si altele.

Amanet ceasuri de lux - care este procedura de cumparare a ceasurilor

Consideram clientii partenerii nostri si de aceea le oferim preturi atractive si ne asiguram ca serviciile si produsele oferite raspund cerintelor acestora. Poti sa cumperi ceasuri de lux de la noi, la doar un click distanta. Daca esti in apropiere, te invitam la showroom-ul nostru din Calea Mosilor 272, sector 2, Bucuresti.

Evaluare

Primul pas este sa iti evaluam ceasul. Echipa noastra specializata va analiza ceasul pe care doresti sa il vinzi si se va asigura de autenticitatea acestuia. Pretul final pe care il poti obtine depinde de caracteristicile ceasului, atat cele estetice, cat si cele functionale. Astfel, pretul oferit de CrediAmanet variaza in functie de starea sa de functionare, de gradul de uzura, dar si de marca/model.

In cazul in care nu esti sigur daca ceasul pe care ni-l vei vinde este sau nu valoros, iti vom oferi un pret in baza criteriilor mentionate. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa aduci ceasul pe care doresti sa il vinzi si primesti banii imediat dupa evaluare si semnarea contractului.

Contract

Serviciul de amanet ceasuri se realizeaza in baza unui contract de amanet semnat de catre client, cu posibilitate de prelungire. Prelungirea contractului presupune achitarea comisionului aferent pastrarii bunului in agentia noastra. Comisionul poate varia intre 0% si 0.5% in functie de suma imprumutata si promotia din agentia unde are loc semnarea contractului de amanet.

De exemplu: Pentru un imprumut de 1.500 lei, la care se percepe un comision de  0.5%, vei achita 7.5 lei/zi + suma imprumutata initial.

Agentiile CreditAmanet

Vino in agentiile CreditAmanet sau completeaza formularul de mai jos ca sa iti evaluam ceasul!

Copyright 2009 - 2024 © CreditAmanet.