Cum cumpar?

Alege produsele
Puteti cauta un produs direct in campul de cautare sau folosind meniul din stanga, navigati pe categoriile de produse si selectati filtrele potrivite cautarii Dvs. Odata ce ati gasit produsul dorit, apasati butonul “Adauga in cos”

Cosul de cumparaturi
Cosul de cumparaturi se afla in partea dreapta sus a site-ului. Dupa adaugarea produselor in cos, puteti accesa pagina cosului de cumparaturi unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor selectate si chiar sa renuntati la unul din ele, daca este necesar.

Cod de voucher
In cazul in care detineti un cod de voucher, introduceti codul in casuta speciala din pagina de comanda.

Carduri de fidelitate

In cazul in care sunteti detinatorul unui card de fidelitate, va puteti folosi discountul acumulat la plasarea comenzii in site. Introduceti numarul cardului in casuta speciala din pagina de comanda (acesta trebuie sa fie format din 12 cifre) iar reducerea se va aplica la valoarea comenzii.

Inregistrare

Va puteti inregistra simplu prin accesarea contului de client (CONTUL MEU) sectiunea “creeaza cont nou”. Daca aveti deja un cont activ, introduceti email-ul si parola contului si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea la aceeasi adresa trebuie doar sa apasati “PLASEAZA COMANDA”.

Daca doriti ca livrarea sa se efectueze la alta adresa, completati datele necesare in sectiunea “DETALII LIVRARE”.

Efectuarea Platii

Dupa completarea datelor necesare, trebuie sa selectati metoda de plata dorita:

    1. Transfer Bancar | Veti primi detaliile de plata pe email. Trimiteti banii direct in contul nostru bancar, folosind id-ul comenzii ca si referinta a platii. Produsul nu va fi livrat pana cand banii nu au intrat in contul nostru.)
    2. Plata ramburs | Veti achita valoarea comenzii direct curierului atunci cand soseste comanda.
    3. Plateste cu cardul | Plata se va efectua online.
    4. Cash in agentie | Plata se va efectua direct in agentia unde se afla produsul, specificata in pagina de produs.

Confirmarea comenzii

Toate comenzile plasate vor fi confirmate telefonic de catre operatorii nostri, la numarul de telefon din comanda, in zilele lucratoare de luni – vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00.

In cazul in care, din motive independente de noi (numarul de telefon nu este scris corect, abonatul se afla in afara ariei de acoperire sau are telefonul inchis) nu reusim sa va contactam, comanda va fi anulata.