Cum cumpar?

Alege produsele
Puteti cauta un produs direct in campul de cautare sau folosind meniul din stanga, navigati pe categoriile de produse si selectati filtrele potrivite cautarii Dvs. Odata ce ati gasit produsul dorit, apasati butonul “Adauga in cos”

Cosul de cumparaturi
Cosul de cumparaturi se afla in partea dreapta sus a site-ului. Dupa adaugarea produselor in cos, puteti accesa pagina cosului de cumparaturi unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor selectate si chiar sa renuntati la unul din ele, daca este necesar.

Cod de voucher
In cazul in care detineti un cod de voucher, introduceti codul in casuta speciala din pagina de comanda.

Carduri de fidelitate

In cazul in care sunteti detinatorul unui card de fidelitate, va puteti folosi discountul acumulat la plasarea comenzii in site. Introduceti numarul cardului in casuta speciala din pagina de comanda (acesta trebuie sa fie format din 12 cifre) iar reducerea se va aplica la valoarea comenzii.

Inregistrare
Va puteti inregistra simplu prin completarea datelor din formularul disponibil in pagina de inregistrare.
Daca aveti deja un cont activ, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati “CONFIRMA COMANDA”.

Daca doriti ca livrarea sa se efectueze la alta adresa, bifati “Livreaza la o adresa diferita” si completati datele necesare.

Efectuarea Platii
Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectati metoda de plata dorita:

  1. Plata ramburs
  2. Online cu card bancar
  3. Transfer Bancar / Ordin de Plata (Veti primi proforma cu detaliile de plata imediat dupa confirmarea comenzii. Trimite banii direct in contul nostru bancar. Te rugam sa folosesti id-ul comenzii ca si referinta a platii. Produsul tau nu va fi livrat pana cand banii nu au intrat in contul nostru.)