CINE SUNTEM


Societate pe acțiuni și lider de piață cu o experiență de aproape 15 ani, CreditAmanet oferă servicii de creditare pe termen scurt de tip amanet și schimb valutar și administrează cea mai diversificată platformă de tranzacționare pentru metale preţioase, electronice, bijuterii şi produse de lux. Prin intermediul companiilor pe care le deține integral (Digital Sale SRL și Eurocredit Exchange SRL) dezvoltă 3 linii de business – amanet, schimb valutar și comerț cu bunuri mobile. Operând 22 de agenţii în Bucureşti, Ilfov, Sibiu, Braşov, Piatra Neamţ, Focşani, Bacău, Galaţi şi Constanţa, Tg. Mureş, Buzău și Ploieşti, CreditAmanet este soluţia de încredere, total nebirocratică pentru obţinerea unui împrumut rapid. Răspunzând necesității populației de a găsi o alternativă dinamică, simplă și avantajoasă de creditare, societatea are în acest moment cel mai dezvoltat portofoliu de servicii şi produse de pe piaţa de profil din România, de la bijuterii din aur şi cu diamante, ceasuri, genţi de lux şi premium, până la electronice și electrocasnice. Cu 150+ de angajați în agențiile reprezentate la nivel național, CreditAmanet a servit până acum peste 2 milioane de clienți. Aspirând să devină nucleul de încredere al comunității, societatea și-a demonstrat reziliența de-a lungul istoriei sale pe piață și s-a remarcat prin profesionalism, inovație și creșterea accelerată a cifrei de afaceri, prin dezvoltare teritorială și digitalizare.

count

2.000.000+

Clienți

magazine

22

Locații

angajati

150+

Angajați

ani

15

Ani experiență

3 LINII DE AFACERI

amanet

Amanet


Împrumuturi pe termen scurt cu garanții aur, bijuterii din aur, diamante și bijuterii cu diamante, electronice, ceasuri de marcă, genți de lux.

exchange

Schimb Valutar


Servicii de schimb valutar pentru cele mai utilizate monede: euro (EUR), dolari (USD), lire sterline (GBP) și franci elvețieni (CHF); transfer de bani în parteneriat cu Western Union.

comert

Comerț cu Bunuri Mobile

Platformă de tranzacționare pentru o gamă largă de produse: bijuterii noi din aur, bijuterii cu diamante, ceasuri de marcă și genți de lux de la branduri internaționale, participând activ pe piața globală a produselor de lux.


MISIUNE, VIZIUNE, VALORI

Suntem un business antreprenorial românesc, care a crescut organic în cei aproape 15 ani de existență. Credem în inovație, calitate, transparență și profesionalism, valori pe care le aplicăm în activitatea noastră de zi cu zi.
Am pornit la drum cu misiunea de a fi alături de oameni, de a-i susține în momentele care contează și de a le oferi servicii eficiente și de calitate. Cu fiecare pas pe care îl facem, ne dorim să devenim nucleul de încredere al comunității.
Viziunea noastră este să schimbăm percepții, să ne implicăm în comunitate și construim împreună un ecosistem solid bazat pe încredere.

Istoric

2008

Este înfiinţată compania Digital Sale SRL de către Claudiu Diaconu, antreprenor în serie și investitor. În contextul crizei financiare globale, acesta a sesizat oportunitatea de afaceri pentru operaţiunile de amanet şi schimb valutar.

2009 - 2011

Autorizarea și înscrierea în registrul de evidență BNR pentru activitatea de amanet a companiei Digital Sale.
Inaugurarea primei agenții în luna iulie 2009.
Până la finalul anului 2010 grupul deține 10 agenții, iar în 2011 Eurocredit Exchange finalizează demersul de autorizare a serviciului de schimb valutar.
Segmente noi: schimb valutar, export metale prețioase către o rafinărie din Belgia.

2012 - 2014

Grupul CreditAmanet își concentreaza activitatea pe extinderea rețelei de agenții și îmbunătățirea serviciilor oferite.
Începe colaborarea cu una dintre cele mai mari rafinării din Turcia pentru exportul de metale prețioase.
Segmente noi: ceasuri de lux, electronice, diamante, genți de lux (serviciu unic la nivelul primelor 5 firme de profil), transfer de bani Western Union.

2015 - 2017

Înființarea holding-ului CreditAmanet.
Extinderea rețelei, în special în cadrul centrelor comerciale. Astfel, Grupul CreditAmanet devine cel mai prezent furnizor din piața de profil în cadrul galeriilor comerciale din țară.
Specializarea personalului de către GIA (Gemological Institute of America) pentru verificarea, achiziția și vânzarea bijuteriilor cu diamante.
Segmente noi: electrocasnice, vânzări retail de bijuterii noi, inclusiv cu diamante, prin colaborarea cu marii producători, vânzări online bijuterii.

2018 - 2019

Grupul CreditAmanet înregistrează o creștere a activității pe toate segmentele deținute și începe dezvoltarea unui software propriu de tip ERP pentru controlul și gestionarea în timp real a tuturor tranzacțiilor.
In 2019 CreditAmanet aniversează 10 ani de activitate pe piață.

2020 - 2021

CreditAmanet răspunde provocărilor aduse de pandemie prin digitalizare, clienții putând gestiona online contractele de amanet.
În acest context, grupul își dublează cifra de afaceri.
Se înființează propriul departament de IT.

2022

Compania trece într-o etapă superioară a dezvoltării sale. CreditAmanet își schimbă forma juridică și devine societate pe acțiuni, proces în care sunt implicate toate liniile de business ale grupului – amanet, schimb valutar și comerț cu bunuri mobile – desfășurate în cadrul companiilor Digital Sale SRL și Eurocredit Exchange SRL.

Prezent

CreditAmanet continuă creșterea accelerată a cifrei de afaceri, prin dezvoltare teritorială și digitalizare.

Copyright 2009 - 2024 © CreditAmanet.