CINE SUNTEM


CreditAmanet este compania de tip holding care deţine integral companiile DIGITAL SALE SRL (activitate de amanet și comerț cu bunuri mobile) şi EUROCREDIT EXCHANGE SRL (activitate de schimb valutar și remitere de numerar prin autorizație emisă de către Ministerul de Finanțe).
Noi suntem alături de oameni atunci când contează, servind, până în prezent, peste 2 mil. de clienți. Reușim acest lucru cu o echipă de peste 120 de angajați. Împreună facem o prioritate din a servi comunitatea în ansamblul ei, cu o abordare profund umană și profesională.
CreditAmanet investește continuu în digitalizarea și extinderea rețelei de agenții, precum și în îmbunătățirea serviciilor sale. În prezent operăm în 26 de agenţii din Bucureşti, Ilfov, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Braşov, Piatra Neamţ, Focşani, Bacău, Galaţi şi Constanţa, Târgu Mureș, Buzău, Ploiești.
Pentru noi succesul constă în a deveni atât unul dintre cei mai de încredere furnizori de servicii de amanet și schimb valutar, cât și în construirea unei comunități puternice în jurul unor valori sănătoase.

2.000.000+

Clienți

26

Locații

120+

Angajați

14

Ani experiență

3 LINII DE AFACERI

Amanet


Împrumuturi pe termen scurt cu garanții aur, bijuterii din aur, diamante și bijuterii cu diamante, electronice, ceasuri de marcă, genți de lux.

Schimb Valutar


Servicii de schimb valutar pentru cele mai utilizate monede: euro (EUR), dolari (USD), lire sterline (GBP) și franci elvețieni (CHF); transfer de bani în parteneriat cu Western Union.

Comerț cu Bunuri Mobile

Platformă de tranzacționare pentru o gamă largă de produse: bijuterii noi din aur, bijuterii cu diamante, ceasuri de marcă și genți de lux de la branduri internaționale, participând activ pe piața globală a produselor de lux.


MISIUNE, VIZIUNE, VALORI

Suntem vizionari și perseverenți. Credem în inovație și profesionalism.
Misiunea noastră este să susținem oamenii și să devenim, tranzacție cu tranzacție, nucleul de încredere al comunității.
Viziunea noastră este să schimbăm percepții și să demonstrăm că imposibilul este posibil.

Istoric

2008

Este înfiinţată compania Digital Sale SRL de către Claudiu Diaconu, antreprenor în serie și investitor. În contextul crizei financiare globale, acesta a sesizat oportunitatea de afaceri pentru operaţiunile de amanet şi schimb valutar.

2009 - 2011

Autorizarea și înscrierea în registrul de evidență BNR pentru activitatea de amanet a companiei Digital Sale.
Inaugurarea primei agenții în luna iulie 2009.
Până la finalul anului 2010 grupul deține 10 agenții, iar în 2011 Eurocredit Exchange finalizează demersul de autorizare a serviciului de schimb valutar.
Segmente noi: schimb valutar, export metale prețioase către o rafinărie din Belgia.

2012 - 2014

Grupul CreditAmanet își concentreaza activitatea pe extinderea rețelei de agenții și îmbunătățirea serviciilor oferite.
Începe colaborarea cu una dintre cele mai mari rafinării din Turcia pentru exportul de metale prețioase.
Segmente noi: ceasuri de lux, electronice, diamante, genți de lux (serviciu unic la nivelul primelor 5 firme de profil), transfer de bani Western Union.

2015 - 2017

Înființarea holding-ului CreditAmanet.
Extinderea rețelei, în special în cadrul centrelor comerciale. Astfel, Grupul CreditAmanet devine cel mai prezent furnizor din piața de profil în cadrul galeriilor comerciale din țară.
Specializarea personalului de către GIA (Gemological Institute of America) pentru verificarea, achiziția și vânzarea bijuteriilor cu diamante.
Segmente noi: electrocasnice, vânzări retail de bijuterii noi, inclusiv cu diamante, prin colaborarea cu marii producători, vânzări online bijuterii.

2018 - 2019

Grupul CreditAmanet înregistrează o creștere a activității pe toate segmentele deținute și începe dezvoltarea unui software propriu de tip ERP pentru controlul și gestionarea în timp real a tuturor tranzacțiilor.
In 2019 CreditAmanet aniversează 10 ani de activitate pe piață.

2020 - 2021

CreditAmanet răspunde provocărilor aduse de pandemie prin digitalizare, clienții putând gestiona online contractele de amanet.
În acest context, grupul își dublează cifra de afaceri.
Se înființează propriul departament de IT.

Prezent

Demonstrând reziliență, se continuă creșterea accelerată a cifrei de afaceri, prin dezvoltare teritorială și digitalizare.

Copyright 2009 - 2022 © CreditAmanet.