Amanet – Cum evaluam articolele/obiectele

CreditAmanet pune la dispozitia clientilor sai o gama diversificata de servicii de amanet, precum: aur, bijuterii din aur, diamante, ceasuri de lux, genti de lux, electronice si electrocasnice.

Folosim toate instrumentele de cercetare pe care le avem la dispozitie pentru a determina valoarea unui obiect, astfel incat sa va putem oferi valoarea maxima de bani. Acest proces de evaluare variaza in functie de tipul de obiect, de exemplu, bijuteriile sunt evaluate diferit fata de un electronic, dar fiecare evaluare se face cu intentia de a obtine banii de care aveti nevoie.

CAT VALOREAZA

aursiargintAutenticitate metale pretioase si diamante
Cand este vorba de bijuterii, personalul nostru este instruit profesional sa va autentifice metalele pretioase si diamantele. De fiecare data va vom cere permisiunea pentru a testa obiectele dumneavoastra inainte de a incepe procesul de autentificare, care include o inspectie vizuala utilizand o lupa de bijutier, o cantarire a obiectelor, dimensionare (determinarea greutatii in carate) a oricarui diamant si luand in considerare taiatura, culoarea si claritatea fiecaruia. In plus, vom testa metalul cu ajutorul unui acid special care determina karatele in aur. Acest proces nu deterioreaza bijuteriile. Este facut pentru a asigura un test curat astfel incat nu existe evaluari false care pot afecta ceea ce putem sa va oferim.
Testarea marfii generale
Cand doriti sa amanetati marfuri generale precum televizoare, telefoane mobile, laptopuri, combine muzicale, camere, scule electrice etc – vom testa fiecare obiect pentru a ne asigura ca este in stare buna de functionare. Acest lucru include o inspectie vizuala, testarea obiectului si a accesoriilor incluse. Cu cat un obiect va fi intr-o conditie mai buna cu atat mai multi bani veti obtine. Acest lucru este valabil pentru orice tip de obiect.
Noi vs. folosite
Valorile noastre de imprumut se bazeaza pe preturile de vanzare pentru obiecte folosite, nu noi. Suma pe care o oferim se bazeaza pe pretul cu care se va vinde mai departe produsul de catre noi. Departamentul nostru de cercetare si stabilire a preturilor verifica mii de obiecte pentru a se asigura ca valorile noastre de imprumut sunt in conformitate cu piata generala pentru marfa folosita.
Starea generala a obiectului
Aceasta conditie este mereu luata in vedere in evaluarea fiecarui obiect. Daca un televizor cu diagonala de 32inch in stare perfecta de functionare este amanetat veti obtine mai multi bani decat pe un televizor cu diagonala de 32inch cu un ecran zgariat. Acest lucru este valabil pentru orice tip de obiect.

Dupa ce cazi de acord asupra pretului propus de expertul CreditAmanet, vei semna un contract de amanet. Acesta are durata de minim 5 zile si maxim 30 de zile calendaristice, cu posibilitatea de prelungire. Prelungirea contractului presupune achitarea comisionului aferent perioadei pastrarii bunului in cadrul agentiei CreditAmanet. Comisionul poate varia intre 0% si 0.9% pe zi, in functie de promotia din agentia unde se incheie contractul.

Exemplu: Pentru un imprumut de 300 lei pe o perioada de 10 zile, cu un comision de 0.5%, la terminarea perioadei contractuale vei achita 15 lei comision + suma imprumutata, adica un total de 315 lei.

Pe toata durata contractului, clientul inca este proprietarul obiectelor obiectelor pentru care solicita imprumut in regim de amanet. Ne asiguram sa le pastram in siguranta pana la achitarea imprumutului.