amaner aur
Puritate Pret aur
14k 175 RON
18k 225 RON
21k 262 RON
22k 275 RON
24k 300 RON

Amanet aur

CreditAmanet cumpara si ofera imprumuturi de tip amanet pentru aur si bijuterii din aur

Aurul este metalul pretios care reprezinta o investitie de luat in calcul, fiind cunoscut faptul ca pretul lui creste constant. El a devenit atat de cautat deoarece este foarte rezistent la actiunea agentilor corozivi si la trecerea timpului. In plus, aurul este foarte placut din punct de vedere estetic si se gaseste in numeroase nuante - galben, alb, roz. In functie de cantitatea de alte metale cu care este amestecat, aurul este clasificat in karate.

Vino in una din agentiile CreditAmanet sau completeaza formularul de evaluare ca sa primesti o oferta.

amaner aur

Pretul de cumparare a aurului

Atunci cand iti evaluam aurul, efectuam un test de gravura-acid pentru a ne asigura atat de autenticitatea metalului pretios, cat si pentru a-i stabili valoarea. Suntem transparenti in ceea ce priveste preturile si le afisam atat pe site, cat si in agentiile noastre.

Cumparam si oferim imprumuturi de tip amanet pentru aur de la 8k pana la 24k. CreditAmanet iti va oferi o suma atractiva in functie de caracteristicile aurului sau ale bijuteriilor din aur pentru care doresti sa obtii un imprumut in regim de amanet sau sa le vinzi.

Echipa noastra este specializata in evaluarea aurului astfel incat sa ii determine numarul de karate si autenticitatea.

Beneficiile vanzarii aurului catre CreditAmanet

Indiferent de motivul pentru care vrei sa vinzi sau sa imprumuti aurul in regim de amanet, ai putea obtine banii de care ai nevoie. Oferim tranzactii atat online, cat si prin intermediul agentiilor CreditAmanet din toata tara, tranzactii care iti vor oferi bani in schimbul obiectelor de aur.

Iti oferim posibilitatea de a-ti vinde sau amaneta bijuteriile din aur. Specialistii CreditAmanet te pot ajuta si cu determinarea karatajului obiectelor tale pretioase. Multi dintre clientii nostri isi vand bijuteriile de aur vechi pentru a cumpara altele din agentiile CreditAmanet. Consulta si pagina noastra de vanzari bijuterii din aur ca sa alegi un cadou deosebit pentru o persoana draga.

Ce trebuie sa stii inainte sa amanetezi sau sa vinzi aurul 

Te asiguram ca suntem dispusi sa cumparam obiecte din aur masiv de orice tip, de la lingouri, lanturi, ceasuri de aur, cercei, inele, bratari, coroane dentare, lanturi incurcate sau rupte. Procedura noastra de cumparare ofera clientilor nostri confortul care vine de la un magazin de amanet.

*Din gramajul brut al obiectelor se va scadea greutatea materialelor auxiliare cu un procent cuprins intre 1% – 5%.

Daca vrei sa iei un imprumut in regim amanet cu ajutorul bijuteriilor din aur, acestea trebuie sa aiba o greutate minima de 1 gram. Contractul de amanet are durata de minim 5 zile si maxim 30 de zile calendaristice, cu posibilitatea de prelungire. Prelungirea contractului presupune achitarea comisionului aferent perioadei pastrarii bunului in cadrul agentiei CreditAmanet. Comisionul poate varia intre 0% si 0.5% in functie de promotia din agentia unde se incheie contractul.

Exemplu: Pentru un imprumut de 300 lei pe o perioada de 30 de zile, la care se percepe un comision de 0.1%, la terminarea perioadei contractuale vei achita 0.30 bani/zi + suma imprumutata initial, adica un total de 309 lei.

Pe toata durata contractului, clientul inca este proprietarul aurului pe care il imprumuta in regim de amanet. Ne angajam sa il pastram in siguranta pana la achitarea imprumutului.

 

Agentiile CreditAmanet

Vino in agentiile CreditAmanet sau completeaza formularul de evaluare!