Amanet aur si bijuterii din aur

Va puteti transforma aurul in numerar rapid si usor! Aduceti aurul intr-unul din magazine noastre si primiti bani pentru obiectele de valoare.
Personalul nostru foarte bine pregatit va evalua aurul pentru a-i determina numarul de karate (10k, 14k, 18k, 22k sau 24k), va efectua un test de gravura-acid pentru a se asigura autenticitatea acestuia, va cantari marfa si va va comunica pretul oferit atat pentru amanetare cat si pentru cumparare.

Preturi cumparare aur

Puritate Pret aur
14k 131 RON
18k 167 RON
20k 180 RON
21k 195 RON
22k 205 RON
24k 225 RON

Vino in una din agentiile CreditAmanet.

Cumparam aur la cele mai bune preturi

Astfel, in urma expertizei pe care o vom realiza asupra aurului pe care doriti sa il vindeti, putem sa facilitam atat online cat si prin intermediul magazinelor noastre, tranzactii care sa va ofere banii cash de care aveti nevoie pe moment.
Pe langa faptul ca va oferim posibilitatea de a ne vinde direct obiectele din aur pe care le detineti, CreditAmanet ofera totodata si posibilitatea de imprumuturi prin amanetare.

Pentru serviciul de amanet aur, cantitatea minima acceptata este de 1 gram. In cazul in care doriti sa vindeti aur, cantitatea minima acceptata este de 1 gram. Comisionul poate varia intre 0 % si 0.5% in functie promotia din agentia unde se incheie contractul.
Exemplu: Pentru un imprumut de 500 lei, la care se percepe un comision de 0.1%, veti achita 0.50 bani/zi + suma imprumutata initial.

Cumparam aur de diferite puritati
Va sfatuim ca in cazul in care doriti sa vindeti aur si nu doriti sa luati un imprumut prin amanet, sa va asigurati ca bijuteriile se afla intr-o stare cat se poate de buna. Va asiguram ca suntem dispusi sa cumparam obiecte din aur masiv de orice tip, de la lanturi, ceasuri de aur, cercei, inele, bratari, coroane dentare, lanturi incurcate sau rupte.
Procedura noastra de cumparare ofera clientilor nostri confortul care vine de la un magazin de amanet. Aduceti aurul acum si iesiti cu banii in buzunar. Este atat de simplu!

*Din gramajul brut al obiectelor se va scadea greutatea materialelor auxiliare cu un procent cuprins intre 1% – 5%.