Suntem impreuna acum, cand conteaza!

Suntem impreuna acum, cand conteaza! Conform masurilor impuse de autoritati, in contextul pandemiei COVID-19, incepand cu data de 23.03.2020 suspendam activitatea agentiilor CreditAmanet din centrele comerciale.

Functioneaza in continuare agentiile CreditAmanet din Bucuresti | Calea Mosilor 272, Prosper Plaza si Ilfov | Bragadiru, de Luni -Vineri | 10:00 - 18:00.

In aceasta perioada, achitarea contractelor este disponibila doar prin transfer bancar sau in numerar la una din agentiile de mai sus. Recuperarea bunurilor este disponibila doar pentru Bucuresti-Ilfov.

Precizam ca bunurile din celelalte agentii nu sunt fizic disponibile in agentiile mai sus mentionate si recuperarea lor implica asteptarea unui termen de maxim 48 ore de la achitarea integrala a contractului.

Achitarile efectuate in zilele de vineri - duminica se vor ridica incepand cu ziua de luni, dupa ora 12:00.

Recomandam sa prelungesti contractul prin urmatoarele metode:

  • - Prin autentificarea in website la sectiunea “CONTUL MEU”, urmarind explicatiile si imaginile de mai jos.
  • - Transfer bancar - ATENTIE! In cazul contractelor cu data expirarii 20.03.2020 (ultima data la care toate agentiile au fost functionale), este obligatorie consultarea cu operatorul call center la nr 021.310.40.48 inainte de efectuarea transferului! Transferul se realizeaza in contul DIGITAL SALE cu nr RO84PIRB4204725517001000 folosind numarul de contract si numele titularului contractului ca referinta a platii. Prelungirea va fi procesata numai daca trimiteti dovada platii pe e-mail la adresa suport@creditamanet.ro, impreuna cu un nr. de telefon la care operatorii nostri va pot contacta pentru detalii suplimentare. Dupa confirmarea platii veti primi pe e-mail actul aditional de prelungire.
  • - Personal, in cadrul agentiilor functionale mentionate mai sus, avand posibilitatea sa prelungesti contractele intocmite in orice alta agentie.

1 | Acceseaza lista contractelor din contul tau

Ai acces la toata lista de contracte prin autentificarea in website cu CNP si codul unic regasit in partea de jos a contractului sau direct prin acces in contul tau www.creditamanet.ro/my-account cu adresa de e-mail. Autentificarea prin e-mail este valabila numai in cazul in care ne-ai furnizat adresa de e-mail in agentie.


2 | Click pe contractele mele

Vei vedea online toate contractele intocmite in agentiile CreditAmanet.


3 | Prelungeste contractele prin plata online cu cardul

Selecteaza butonul “PRELUNGESTE” din dreptul contractului pentru care doresti sa achiti comisionul online, prin plata cu cardul.


4 | Plateste partial din imprumutul acordat

Poti alege sa platesti partial din imprumutul acordat, selectand suma pe care doresti sa o achiti la sectiunea “PLATA PARTIALA IMPRUMUT” din pagina de prelungire.


Pentru ca suntem impreuna acum, cand conteaza,beneficiati de pastrarea in deplina siguranta a bunurilor dumnevoastra, chiar si cele din contractele expirate. Amanam lichidarea contractelor neonorate pe toata durata situatiei de urgenta. Ne poti contacta la telefon 021.310.40.48 de L-V in intervalul 10:00 - 18:00 sau prin intermendiul chatului de pe site. Sa ne revedem sanatosi!