Cumpar Aur

Stiati ca obiectele de valoare va pot aduce sursa de venit de care aveti nevoie, mai repede ca niciodata?
Nu trebuie decat sa ne contactati, iar echipa noastra specializata va va furniza o cotatie asupra obiectelor de valoare in cel mai scurt timp, fie ca doriti sa amanetati obiectele sau sa le oferiti spre vanzare. Va asteptam in magazinele noastre si va oferim, de asemenea, posibilitatea de a ridica obiectele de valoare de la adresa comunicata de dumneavoastra.

Preturi cumparare aur

Puritate Pret aur
14k 155 RON
18k 195 RON
21k 214 RON
22k 225 RON
24k 250 RON

Evaluarea efectuata de personalul nostru calificat presupune o serie de teste riguroase, in vederea determinarii numarului de karate al aurului furnizat, inainte de transmiterea pretului corect. Rezultatele testului gravura-acid se vor pronunta in favoarea autenticitatii materialului, iar cantarirea cu echipamente profesioniste va ajuta la determinarea gramajului exact al aurului.
In urma rezultatelor acestei expertize detaliate, nu va ramane decat se ne comunicati sub ce modalitate doriti sa intrati in posesia sumei la care sunt evaluate bunurile. Astfel, va punem la dispozitie atat optiunea unei tranzactii online, cat si inmanarea cash a sumei de care aveti nevoie.
In plus fata de vanzarea obiectelor de valoare de care dispuneti, Creditamanet va ofera totodata si posibilitatea contractarii unui credit prin amanetare.
Va sfatuim ca in cazul in care doriti sa oferiti aurul strict spre vanzare, sa va asigurati in prealabil ca bijuteriile se afla intr-o stare cat se poate de buna, pentru a preintampina eventualitatea unui raspuns nefavorabil in urma evaluarii.
Achizitionam obiecte din aur masiv de orice tip:

  • lanturi
  • ceasuri de aur
  • cercei
  • inele
  • bratari
  • coroane dentare
  • lanturi incurcate sau rupte

Procedura noastra de achizitie le ofera clientilor nostri confortul asigurat in urma vizitei unui magazin de amanet. Aduceti aurul acum si iesiti cu banii in buzunar. Este atat de simplu!
Trimite-ne aurul!
Chiar daca zona in care va situati nu se afla in aria de acoperire Creditamanet, sau daca pur si simplu preferati confortul asigurat de tranzactiile online, in masura in care obiectele dumneavoastra satisfac cerintele noastre pentru achizitionare, vom facilita ridicarea si expertiza acestora in termen scurt, astfel incat sa intrati in posesia valorii estimate in bani va vom trimite suma de bani care va revine. Este un mod usor si sigur de a va transforma obiectele de pret in lichiditati.
Mai mult, in eventualitatea putin probabila in care ati primi o oferta competitiva de la un alt broker de amanet online, cu conditia conformitatii obiectelor de valoare cu standardele Creditamanet, ne angajam sa va oferim garantat de doua ori diferenta dintre cele doua cotatii! Este modul nostru de a va demonstra ca satisfactia cerintelor dumneavoastra este pe primul plan in obiectivele activitatii derulate!Copyright 2009 - 2022 © CreditAmanet.