Amanet Aur

Va puteti transforma aurul in numerar rapid si usor! Aduceti aurul intr-unul din magazine noastre si primiti bani pentru obiectele de valoare.
Personalul nostru foarte bine pregatit va evalua aurul pentru a-i determina numarul de karate (10k, 14k, 18k, 22k sau 24k), va efectua un test de gravura-acid pentru a se asigura autenticitatea acestuia, va cantari marfa si va va comunica pretul oferit atat pentru amanetare cat si pentru cumparare.

Preturi cumparare aur

Puritate 51 – 100 g 21 – 50 g 1 – 20 g
12k 78LEI 76LEI 75LEI
14k 91LEI 89LEI 87LEI
18k 119LEI 115LEI 113LEI
22k 146LEI 144LEI 138LEI
24k 160LEI 154LEI 151LEI

Ultima actualizare: 25-10-2016 – 08:22:48

Cumparam aur la cele mai bune preturi

Astfel, in urma expertizei pe care o vom realiza asupra aurului pe care doriti sa il vindeti, putem sa facilitam atat online cat si prin intermediul magazinelor noastre, tranzactii care sa va ofere banii cash de care aveti nevoie pe moment.
Pe langa faptul ca va oferim posibilitatea de a ne vinde direct obiectele din aur pe care le detineti, CreditAmanet ofera totodata si posibilitatea de imprumuturi prin amanetare.
Va sfatuim ca in cazul in care doriti sa vindeti aur si nu doriti sa luati un imprumut prin amanet, sa va asigurati ca bijuteriile se afla intr-o stare cat se poate de buna. Va asiguram ca suntem dispusi sa cumparam obiecte din aur masiv de orice tip, de la lanturi, ceasuri de aur, cercei, inele, bratari, coroane dentare, lanturi incurcate sau rupte.
Procedura noastra de cumparare ofera clientilor nostri confortul care vine de la un magazin de amanet. Aduceti aurul acum si iesiti cu banii in buzunar. Este atat de simplu!

Cumparam aur de diferite puritati

Achizitionam aur si atunci cand nu exista un magazin in zona dumneavoastra sau cand preferati confortul cumparaturilor online. Daca obiectele dumneavoastra satisfac cerintele noastre pentru achizitionare va vom trimite banii. Este un mod usor si sigur de a va transforma obiectele de pret in bani.
Daca primiti o oferta mai buna de la un alt concurent online si obiectele satisfac cerintele noastre atunci va vom oferi de doua ori diferenta! Este modul nostru de a va demonstra ca ne-am angajat pentru satisfactia cerintelor dumneavoastra.